Stáb

Tompa Frigyes és Ibolya

Alapító, szponzor

Father’s House Hungarian Christian Ministry, Torontó

Szabadhelyi Gábor

Röviden magamról? Hát jó próbáljuk meg… -Nem itt születtem, nem is ide tartozom, de szeretek itt élni. Szeretem a családi vállalkozásunkat. Édesapám csodálatos… A testvéreimmel nagyon jóban vagyok, bár van aki azt hiszi, hogy nem helyesen beszélek Édesapáról. Nem szoktam vitatkozni ilyen esetekben… Ilyenkor Édesapa azzal bátorít, hogy ameddig itt élek ezen a földön foglalkozzak azzal, amit Ő bízott rám. Az emberekkel, azokkal a fiatalokkal, akik mélyszegénységben élnek vagy az állami gondoskodásból kikerültek és az életükben nem látják még a mennyei tervet. Ezt teszem minden nap.

Szabó János

Műsorvezető

Bevégzett Munka, Evangéliumi Kerekasztal

 

Nevem Szabó János. 1958-ban születtem egy keresztény családban. 1974-ben tértem meg. Nős vagyok, van két gyermekem és jelenleg öt unokám. Megtérésem óta folyamatosan célom megismerni az Isteni igazságot, valóságot, ami nem az emberi teológiákon, vallási elképzeléseken alapszik, hanem azon az igaz alapon aki maga Krisztus. Teológiai,elvégzése után lelkészként több gyülekezetnek voltam a vezetője illetve tanítója. Nem csak tanítottam egész életemben, hanem folyamatosan tanultam is, illetve  Isten elvezetett újabb és újabb felismerésekre, ami mindig arra késztetett, hogy felülvizsgáljam, és bátran korrigáljam az addigi meggyőződéseimet. Vágyam, hogy mindazt, amit én megláttam a valóságból, azt át is tudja, adni az embereknek, kirázva őket abból az apátiából, közönyből, amit a világ illetve a vallás helyezett rájuk. Szükséges felismernünk, hogy Isten igazságai vagyunk a Krisztusban!! Az igazság vagy abszolut, vagy nem igazi. Ezt hirdetem ahol csak lehet, így jelenleg itt a Charis rádióban is, amit köszönök!

Dr. Palavics József (Pajó)

Műsorvezető

Meztelen Igazság, Tükör Biblia, Az Új Ember Gyakorlati Kézikönyve

Olyan vagy, mint Jézus. Olyan vagy, mint Jézus. Olyan vagy, mint Jézus. Olyan vagy, mint Jézus.
Azt szeretné Isten rád bizonyítani, hogy már nincs semmi baj veled. Tökéletes vagy, szent, tiszta, ártatlan. Nem vallásosnak, hanem Önmagadnak kell lenned, hogy beteljesedett, boldog Életed legyen. Az Életed, és aki vagy, az beteljesedett, boldog, tökéletes. Azért vagyunk, hogy erre ráhangolódjunk. A Charis Rádió is egyik eszköze ennek, hogy a különböző műsoraival erre emlékeztessen téged, amíg mindnyájunkat eláraszt az a mennyei öröm, ami akkor van, amikor valaki aki bűnösnek, semminek, kevésnek, rossznak tartotta magát, és egyszer csak megváltozik a gondolkozása, és meglátja magát úgy ahogy valóban van, ahogy eredetileg van, amilyennek Isten is látja őt. Nincs ennél nagyobb öröm és szabadság, mint megtalálni magunkat Őbenne.
A Charis Rádió, a Szabadság Hangja.

Horváth Ede

Műsorvezető, szerkesztő

Műsorvezető, szerkesztő – Idők Jelei

Helló! 🙂

Horváth Ede vagyok, Szegeden élek. A “Charis Rádióban” az “Idők jelei” c. műsort vezetem, e mellett különféle műsorokat rögzítek, és szerkesztek. Amikor pl. a “Nincs semmi cikiben” jópofa aláfestő zenéket hallasz, az annak a folyománya, hogy órákat üldögélek a számítógép előtt, oda illő zenéket keresgetve. Egész klassz dolog! Nagyon szeretem. 🙂 A “Charis” mellett a “Tisza Rádió Plusz” (www.tiszaradioplusz.hu) webrádióban tevékenykedem, mint műsorvezető-szerkesztő.

1990-ben, katolikus színekben kezdtem meg keresztény pályafutásomat. Isten segedelméből, és a Szentszellem indíttatására voltam/vagyok/leszek gitáros, énekes, dalszerző, zenekarvezető, zenei producer lemez felvételeken, felkent dicsőítésvezető, turnémenedzser. A szegedi Csillag börtönben módomban állt a fogvatartottak felé szolgálni, valamint egy hajléktalan misszió munkájába is besegítettem. Az évek során jónéhány fesztivál, koncert, tábor, és más egyéb keresztény rendezvény szervezési, és lebonyolítási feladataiban is tevékenyen részt vettem.

Miután jobban megértettem Isten irántam (is) megnyilvánuló szeretetét, irgalmát, és kegyelmét – tisztult az igei látásom – 2005-ben elhagytam a Róma által megszabott utat. Előbb különféle karizmatikus gyülekezetekbe, és közösségekbe jártam, majd 2010-től kezdődően az u.n. “Kegyelem tanítások (kegyelmisták)” tanításait kezdtem el hallgatni. Jelenleg nem tartozom egyetlen hivatalos keresztény közösséghez, vagy felekezethez sem.

Dina András

Állandó munkatárs

Kanyó Gábor

Technikai vezető

Rendszergazda – adminisztrátor

Kanyó Gábor vagyok. Én felelek az oldal működéséért.