Hanganyag Idők Jelei

110 of 39 items

“…aki válaszol: Joseph Candel”

by

A “Végső idők 14 pontja” című előadássorozatot (https://www.youtube.com/watch?v=XF1nM…) 2012-ben vettük fel. Azóta… ahogyan mondani szokás sok víz lefolyt a Tiszán, a Dunán. Facebook csoportunk (https://www.facebook.com/groups/idokj…) egy tagja szerette volna megtudni, hogy mi Joseph álláspontja az azóta eltellt időszak új eseményeivel (migráció, fokozódó iszlám terror, Európa jelene, jövője, stb.) kapcsolatosan.

A római pápa… és a pokol kapui

by
A római pápa és a migráció kérdései

Mai adásunkban szóba kerül a migráció, a pápa sajátos hozzáállása a menekült kérdéshez, valamint egy nem rég kiadott könyv, amely új megvilágításba helyezi Jézus híres szavait, mely szerint: „Én pedig ezt mondom neked: Te Péter vagy, és én ezen a kősziklán építem fel egyházamat, és a pokol kapui sem fognak diadalmaskodni rajta.” (Máté 16:17)

Támadások a család intézménye ellen

by
Fontos a család intézményének védelme

Idők jelei rádióműsor. Horváth Ede és Thea a család intézményét ért különféle támadások okait elemzik. Kiknek áll érdekükben, és milyen módszerekkel támadják a családot, és a családokat védő eszméket. Milyen eszközökkel lehet, és kell védekeznünk ezek ellen?

Indiából szeretettel… 2. rész

by
Thea - Szeretettel Indiából

Az Idők jelei internetes portál (http://idokjelei.hu/) szerkesztője, Thea és férje januárban Indiában jártak. A mai adásban folytatjuk az élménybeszámolót. “Vasárnap egy Vasco-i gyülekezetbe mentünk a gyógyításról tanítani, pontosabban arról, hogy Jézus minden hívőnek hatalmat adott arra, hogy az Ő nevében gyógyítsanak, utána pedig imádkoztunk a betegekért. Másnap egy szegénynegyedben jártunk Birlában, ahol ez a gyülekezet […]

Indiából szeretettel…

by
Szeretettel Indiábol - Thea

Thea – az “Idők jelei” internetes portál szerkesztője – nem rég, férje társaságában két hetet töltött el a távoli Indiában. Az utazásuk célját így foglalta össze: “Egy csodálatos lehetőségnek köszönhetően, a férjem és én meghívást kaptunk Indiába, hogy egy barátunk ottani misszióiban segédkezzünk. Az út miatt könnyen lehet, hogy az elkövetkezendő napokban ritkán vagy egyáltalán […]

Karácsonyi üzenet

by

Az év utolsó “Idők jelei” adásában Thea és Horváth Ede a karácsony eredeti üzenetéről beszélgetnek.